Hardloopcursus in Lelystad

5 km hardlopen

Wil jij op een informele en persoonlijke manier beginnen met hardlopen? In deze hardloopcursus leer je in slechts 10 weken alle belangrijke aspecten om op een verantwoorde manier te beginnen met hardlopen. Aan het einde van de cursus kan jij vijf kilometer aaneengesloten hardlopen.

De eerstvolgende cursus start op zaterdag 15 april.

Cursusinhoud

Leer op een persoonlijke en informele manier hardlopen.

1

1-op-1 begeleiding

Hardlopen is maatwerk, daarom kan je tijdens de duur van de cursus altijd terecht met vragen bij de trainer.
2

Kleine groep

Om een persoonlijk begeleiding te garanderen bestaat een groep uit maximaal 10 personen.
3

Groepstraining

Gedurende de hardloopcursus is er één keer in de week een groepstraining onder begeleiding van een hardlooptrainer.
4

Trainingsschema

Als deelnemer van de hardloopcursus ontvang je een trainingsschema van tien weken ter voorbereiding op vijf kilometer hardlopen.
5

Looptechniek

De basis van blessurevrij hardlopen is een goede looptechniek, daarnaast verbruiken hardlopers met een goede looptechniek minder energie.
6

Thuisworkouts

Gedurende de cursus leer je diverse oefeningen die je thuis zelf (zonder extra materiaal) kan doen. Regelmatig krachttraining heeft namelijk een positief effect op je hardlopen.

reviews 

reviews 

reviews 

reviews 

reviews 

Wendy Niezink

Onder goede en persoonlijke begeleiding heb ik blessurevrij weer kunnen opbouwen naar 5 km hardlopen. De looptechniekoefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Daarnaast worden de oefeningen zo nodig op de persoon afgestemd. Elke week staat er weer een andere groepstraining op het programma; deze afwisseling vond ik erg leuk. Ook op de dagen wanneer er geen training is, kun je met de trainer in contact komen en vragen stellen. Ik kan iedereen deze cursus aanraden.

Bianca Pouderoyen

Afgelopen 10 weken heb ik de hardloopcursus 5km gedaan. Ik ben bijzonder tevreden over het verloop en de cursus. Tim geeft veel informatie en zorgt op een aangename manier dat je looptechniek verbetert. Ook tijdens het lopen levert hij een actieve begeleiding. Ik kan deze looptraining van harte aanbevelen.

Wybren van der Meer

Tim begeleidde ons op een prettige, professionele manier van bankzitter tot de 5 km. Gewoon zichzelf, voor iedereen aandacht.

Tim Baks

Hardlooptrainer Tim

Ik ben gecertificeerd hardlooptrainer en heb persoonlijk de kracht van hardlopen meegemaakt. Ik was zo’n tien jaar geleden niet zo’n sportief type; ik trok bij wijze van spreken liever een zak chips open. Totdat ik werd uitgedaagd om mee te doen aan een hardloopwedstrijd.

Lees verder

Deelname aan deze 10-weekse hardloopcursus kost €95 incl. BTW.

Contact

Heb je vragen over deze hardloopcursus? Stel ze via het formulier. Tim zal proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Voornaam *

    Achternaam *

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Waar kan ik je mee helpen?